Ravintoasioita ja adoptiomuna

Kirjoittelin ravinto-osioon hieman tekstiä ja uudistin bannerin. Nyt näyttää hieman paremmalta!

Neitokakaduni pukkasivat munan lattialle, ja koska siitä ei ole tulossa mitään, päätin antaa sen Nannalle ja Rokille harjoituskappaleeksi. Kumpainenkin on viettänyt munan saamisen jälkeen huomattavasti enemmän aikaa pesässä päästellen onnellista kurinaansa. Ehkä ihan hyväkin hieman treenailla tuota munien kanssa toimimista, sillä se ei ole aiemmin ollut ihan hallussa. Aikaisemmin webkamerasta seuratessani pesää näytti siltä, että Inanna jaksoi hautoa maksimissaan 20 sekuntia ja Roki ei edes tiennyt mitä tehdä, vaan pyöritteli munia jaloissaan kuin jalkapalloja.

Kesällä Roki osoitti isällisen tietämyksensä vierittäen neitokakadujen kolmen munan vierelle hieman aviaarion pohjalle pudonnutta perheenlisäystä…

viinirypale

Ystävääni lainatakseni: “Olisikohan siitä syntynyt rusina…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *